TEL. +30 25510 39290
info@alexbh.gr

Δήλωση προστασίας δεδομένων και εμπιστευτικότητας


Το Alexander Beach Hotel & Spa συλλέγει από εσάς μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκπλήρωση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου καθώς και για την προστασία των νόμιμων ενδιαφερόντων του τα οποία περιλαμβάνουν την διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.
Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται στο ξενοδοχείο Alexander Beach όπως περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο, θα αντιμετωπιστούν ως εμπιστευικές και δεν θα περιέλθουν σε τρίτους.
Οι πληροφορίες θα κρατηθούν ασφαλείς σύμφωνα με πρότυπα υψηλής ασφάλειας με περιορισμένη πρόσβαση από το προσωπικό για διάστημα που δεν ξεπερνά τα 5 έτη μετά το πέρας των οποίων τα δεδομένα καταστρέφονται.
Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή για να τα τροποποιήσετε, να τα διαγράψετε, να προβάλετε ένσταση στην επεξεργασία τους ή στον περιορισμό τους, να τα μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία ή να αποσύρετε την συγκατάθεση (ισχύει για το μέλλον). Για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στον διευθυντή του ξενοδοχείου προσωπικά είτε στέλνοντας email στο: mgmt.mgr@alexbh.gr. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να ασκήσετε ορισμένα από τα παραπάνω δικαιώματα ή δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να παραπονεθείτε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (πληροφορίες εδώ)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

Για πόσο καιρό διατηρεί το Alexander Beach Hotel & Spa τα προσωπικά σας δεδομένα;
  • Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όχι περισσότερο από 5 χρόνια, προκειμένου να προστατεύσουμε και τα δύο μέρη σε περίπτωση νομικών αξιώσεων/καταγγελιών, για λόγους προστασίας, κλπ.


Παρέχοντας στο Alexander Beach Hotel & Spa τα προσωπικά σας δεδομένα
  • Πρέπει να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα (μέσω αυτής της φόρμας εγγραφής ΜΟΝΟ), μόνο για νομικούς σκοπούς και για να μας βοηθήσετε να σας κάνουμε να αισθανθείτε πιο άνετα και χαλαρά. Δεν θα συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από το προσωπικό μας.


Τα δικαιώματά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα
Εκτός εάν υπόκειται σε εξαίρεση βάσει του GDPR, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε σχετικά με το δικό σας άτομο.

  • Το δικαίωμα να ζητήσουμε τη διόρθωση τυχόν προσωπικών δεδομένων, εάν διαπιστωθεί ότι είναι ανακριβή ή παλιά.

  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο να διατηρούμε τέτοια δεδομένα.

  • Το δικαίωμα, όταν υπάρχει διαφορά σχετικά με την ακρίβεια ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να ζητήσετε περιορισμό στην περαιτέρω επεξεργασία.

  • Το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (κατά περίπτωση, δηλαδή όταν η επεξεργασία βασίζεται σε νόμιμα συμφέροντα (ή στην εκτέλεση μιας αποστολής για το δημόσιο συμφέρον / άσκηση επίσημης εξουσίας), άμεσο μάρκετινγκ και επεξεργασία για σκοπούς επιστημονικού / ιστορικού έρευνα και στατιστικές).


Μεταφορά δεδομένων στο εξωτερικό
  • Δεν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα ΕΚΤΟΣ του Alexander Beach Hotel & Spa ούτε σε τρίτους ούτε σε διαφημιστικές εταιρείες.


Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων
  • Δεν χρησιμοποιούμε καμία μορφή αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων στο Alexander Beach Hotel & Spa.


Covid-19 – Δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μόνο για λόγους δημόσιας υγείας.
  • Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από ένα άτομο για σκοπούς εντοπισμού όσων έχουν έρθει σε φυσική επαφή με ένα μολυσμένο άτομο και άλλους σκοπούς δημόσιας υγείας. Γενικά, αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τις αρχές δημόσιας υγείας μόνο για τους σαφής λόγους δημόσιας υγείας και όχι για άσχετους λόγους.


2017 © Alexander Hotel & Spa. All rights reserved. - Web Design by This Pure Project.
Αφοι Χατζηκωνσταντίνου ΑΕ - Τουριστικές Επιχειρήσεις, ΜΗ.Τ.Ε. 0102Κ015Α0072000