ESPA-Alma
Outdoor Activities

Outdoor Activities

TEL. +30 25510 39290
info@alexbh.gr
Outdoor δραστηριότητες Outdoor δραστηριότητες

Outdoor δραστηριότητες


Από bird watching στο Δάσος της Δαδιάς, βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου και rafting στο Νέστο μέχρι ιστιοπλοία και καταδύσεις στα νερά του Θρακικού πελάγους. Η λίστα δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες του Alexander Beach Hotel & Spa είναι απλώς ασυναγώνιστη. Και, όπως φαίνεται από τα παρακάτω, κυριολεκτικά ανεξάντλητη.

Παρακολούθηση – Φωτογράφηση πουλιών


Βιώστε, μαζί με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τη μοναδική εμπειρία του birdwatching στα -ασυναγώνιστης φυσικής ομορφιάς- Εθνικά Πάρκα του Δάσους της Δαδιάς και του Δέλτα του ποταμού Έβρου. Πρόκειται για δυο από τους πιο σημαντικούς βιότοπους της Ευρώπης που συγκεντρώνουν εκατοντάδες σπάνια είδη πουλιών.
Συγκεκριμένα στο Δέλτα του Έβρου θα δείτε να ξεχειμωνιάζουν χιλιάδες υδρόβια πουλιά, μεταξύ των οποιών κύκνοι και πολλά αρπακτικά, ενώ την άνοιξη κάνουν στάση εδώ χιλιάδες παρυδάτια, πελεκάνοι και κραυγαετοί.

Στο δάσος της Δαδιάς, αντίστοιχα, μέσα σε πυκνά δάση από πεύκα και βελανιδιές, έχουν το δικό τους 'βασίλειο' 36 από τα 38 είδη αρπακτικών πουλιών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων πολλά σπάνια είδη, όπως ο βασιλαετός, ο κραυγαετός και ο 'ακριβοθώρητος' ασπροπάρης γύπας.

Βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου


Γλάροι και ερωδιοί να πετάνε ανέμελα στον ουρανό, βουβάλια να βοσκάνε στα λιβάδια και εσείς, μέσα σε μια ειδική βάρκα, να απολαμβάνετε ανενόχλητοι το μεγαλείο της φύσης σε έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης.
Εκεί, στο βορειοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, όπου το απέραντο γαλάζιο του ουρανού συναντά ένα μωσαϊκό από αμμοθίνες και λιμνοθάλασσες, με φόντο χιονισμένες βουνοκορφές ζήστε μια εμπειρία ζωής που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Τις σχετικές ξεναγήσεις διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης του Δέλτα του Έβρου(τηλ. 25510 61000).

Extreme Sports στην αγκαλιά της φύσης


Το rafting στα παγωμένα νερά του ποταμού Νέστου, γνωστού και ως 'Ποταμιού της ζωής', είναι μια μονάχα από τις -διεθνούς εμβέλειας & υψηλής αδρεναλίνης- φυσιολατρικές εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης του Alexander Beach Hotel & Spa.  Ο κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων rafting, πεζοπορία, ιππασία, ορεινή ποδηλασία, τοξοβολία και περιηγήσεις με οχήματα 4x4.

Ιστιοπλοΐα


Αποδράστε στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους ναυλώνοντας ένα σκάφος και απολαύστε την εμπειρία του yachting στις απόμερες ακτές της Θρακικής γης ή ακόμα και μια επίσκεψη στην μυστηριακή Σαμοθράκη, ένα από τα πιο συναρπαστικά και ευλογημένα από τη φύση νησιά της Ελλάδας. Η συνεργασία μας με έμπειρους ιδιοκτήτες σκαφών εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση και ασφάλειά σας.

Καταδύσεις


Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ζήσετε την μοναδική εμπειρία της κατάδυσης. Ειδικευμένοι εκπαιδευτές θα οργανώσουν με κάθε λεπτομέρεια την πρώτη σας επαφή με τον μαγευτικό κόσμο του βυθού με  το πρόγραμμα Discover Scuba Diving για αρχάριους.   Αν είστε ήδη λάτρεις της κατάδυσης και έχετε την κατάλληλη εμπειρία τότε θα προχωρήσετε απ’ ευθείας στο Advance Open Water Diving.
Και αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από το ξενοδοχείο μπορούμε να οργανώσουμε την κατάδυση στην παραλία "Κόκκινα Βράχια" που βρίσκεται  μπροστά στο Alexander Beach Hotel & Spa.
Ο γραφικός αυτός όρμος προσφέρει ένα εξαιρετικά πλούσιο υποβρύχιο περιβάλλον. Αν σας συναρπάζει το snorkeling  μπορείτε να απολαύσετε και μόνοι σας μια μαγευτική περιήγηση με μάσκα και αναπνευστήρα.

2022 © Alexander Hotel & Spa. All rights reserved. - Web Design by This Pure Project.
Αφοι Χατζηκωνσταντίνου ΑΕ - Τουριστικές Επιχειρήσεις, ΜΗ.Τ.Ε. 0102Κ015Α0072000

ΓΕΜΗ: 54409421000