ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | GUEST CLUB | ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ | TRAVEL AGENTS | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ: greek - english - french
TΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ SPA ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΝΕΑ
Καλώς Ήλθατε  
Alexander Alexander Hotel
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο μας έχει ανακαινιστεί και προσφέρει το μέγιστο
σε άνεση, στυλ και μοναδικότητα.
Η Κράτησή σας ξεκινάει εδώ  
Κάντε Κράτηση τώρα!
Άφιξη

Αναχώρηση

 Αριθμός δωματίων και άτομα:
Δωμάτια Ενήλικες Παιδιά:(<2) (2 έως 12)
Κωδικός Πελάτη:

Οδηγός
Πως να κάνετε κράτηση online
Ακύρωση κράτησης
Εγγύηση καλύτερης τιμής
separator
Πως να κάνετε κράτηση Online

Πίνακας «Κάντε κράτηση Τώρα»

Εισάγετε την ημερομηνία άφιξης , αναχώρησης, τον αριθμό δωματίων και τον συνολικό αριθμό των ενηλίκων και παιδιών που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το σύστημα online κρατήσεων μας παρακαλούμε εισάγετε στο πεδίο «Κωδικός Πελάτη» τον κωδικό πελάτη που σας έχει ήδη δοθεί κατά την προηγούμενη κράτησή σας. (προσοχή, όχι τον κωδικό Stay & Win).

Πατήστε το «Διαθεσιμότητα» για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησή σας.

Βήμα 1

Στο ημερολόγιο εμφανίζεται η διαθεσιμότητα των δωματίων για τις ημερομηνίες που επιλέξατε. Αν θέλετε να αλλάξετε ημερομηνίες μπορείτε να το κάνετε επάνω στο ημερολόγιο και πατώντας και πάλι το κουμπί «Διαθεσιμότητα» που βρίσκεται στα δεξιά.

Ποιο κάτω ακολουθούν τα πεδία επιλογής για την αναλυτική σύνθεση των ατόμων. Αφού εισάγετε την επιθυμητή σύνθεση, επιλέξτε τον τύπο δωματίου από την λίστα που εμφανίζεται ποιο κάτω, τσεκάροντας το δωμάτιο που σας ενδιαφέρει.

Πατώντας το «Λεπτομέρειες» που βρίσκεται δίπλα στην εικόνα του δωματίου, μπορείτε να δείτε την αναλυτική περιγραφή του.

Πατήστε το «Επιλογή & Συνέχεια» στο τέλος της σελίδας για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα .

Βήμα 2

Σε αυτό το βήμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πακέτο υπηρεσιών το οποίο θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας. Ανοίγοντας την κάθε κατηγορία μπορείτε να επιλέξετε το είδος και την ποσότητα της κάθε υπηρεσίας.

Αν η κράτηση αφορά πάνω από ένα δωμάτιο, πρέπει να επιλέξετε, την κάθε υπηρεσία ξεχωριστά για κάθε δωμάτιο.

Μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις του συνόλου των υπηρεσιών στο τέλος της σελίδας. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή σας, πατήστε «Συνέχεια».

Βήμα 3

Στο βήμα 3 έχετε μια περίληψη των επιλογών σας και την ανάλυση του κόστους που αντιστοιχεί στις μέχρι τώρα επιλογές σας.

Για κάθε δωμάτιο, πρέπει να εισάγετε τα ονόματα των ατόμων που θα διαμείνουν. Κάτω από τα πεδία εισαγωγής των ονομάτων, βρίσκονται οι επιπλέον επιλογές δωματίων, όπως δωμάτια για μη καπνιστές, δωμάτια ΑμΕΑ, παροχή βρεφικής κλίνης (Baby Cot), κ.α.. Αυτή η διαδικασία διευκολύνει το γρήγορο check in κατά την άφιξή σας.

Στην ενότητα «Προσωπικά στοιχεία», συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία τα οποία διακρίνονται από τον αστερίσκο. Αν έχετε ήδη γράψει τον κωδικό πελάτη στον πίνακα «Κάντε κράτηση Τώρα», τα στοιχεία σας θα εμφανιστούν αυτομάτως, μπορείτε όμως να διορθώσετε στοιχεία που τυχόν έχουν αλλάξει.

Όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή των στοιχείων σας πατήστε συνέχεια.

Βήμα 4

Στο βήμα 4 διαβάστε τους όρους κράτησης και εφόσον τους αποδεχτείτε, προχωρήστε στην συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας με την οποία θα γίνει η πληρωμή. Καμία προχρέωση της κάρτας σας δεν γίνεται πριν από την άφιξή σας.

Πατήστε «Ολοκλήρωση Κράτησης» για να συνεχίσετε στο επόμενο και τελευταίο βήμα.

Βήμα 5

Στο βήμα 5 μαζί με την επιβεβαίωση της κράτησης, έχετε και μια αναλυτική παρουσίαση των επιλογών σας καθώς και του τελικού κόστους. Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση έχει αποσταλεί email επιβεβαίωσης της κράτησης στην διεύθυνση email που καταχωρήσατε στα προσωπικά σας στοιχεία στο Βήμα 3.

Παρακαλούμε καταγράψτε τον κωδικό πελάτη και τον κωδικό κράτησης, για να μπορέσετε μελλοντικά να μεταβάλλετε ή να ακυρώσετε την κράτηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά ή μέσω email. θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

                                                                                                 Μηχανή Κρατήσεων - Σχεδιασμός και ανάπτυξη από την ChannelDoubler Interactive Media